25 februari 2020

Baklava project 2021

baklava_project_img1

#eat2feed: Tijdens de heilige maand Ramadan hebben we 4320 behoeftigen voorzien van een iftar-maaltijd met ons baklava project!

Met een gloednieuw concept doorbreken wij de heilige maand Ramadan ’21 met het Baklava Project.

Met de hashtag: Eat 2 feed proberen wij bewustzijn te creëren. Zou jij ook graag een dierbare blij willen maken met een doos baklava, maar tegelijkertijd ook een bijdrage willen leveren aan het goede doel? Dat maken wij mogelijk!

Voor 15,- bezorgen we 500 gram baklava en voor 30,- bezorgen wij 1 kilo bij jou thuis of bij iemand die jij hier gelukkig mee wil maken.

Terwijl we dit doosje afleveren, genieten dankzij jullie: 3 of 6 behoeftigen in Tanzania van een iftar maaltijd. Het was gedurende de maand Ramadan iedere week mogelijk om tot en met donderdag een bestelling te plaatsen. Vervolgens gingen de bestellingen de volgende dag, op vrijdag, de deur uit en werd het doosje afgeleverd bij het juiste adres!

Met iedere 5,- hebben wij 1 persoon in Tanzania kunnen voorzien van een iftar maaltijd.

Uiteindelijk was het behaalde resultaat groter dan verwacht!
Aan het einde van de ramadan hebben wij in totaal 1160 bestellingen gehad en hiermee 21.600,- ingezameld. Met dit bedrag zijn 4320 behoeftigen voorzien van iftar maaltijden.